KUKA–MITÄ–HÄH?

KUKA–MITÄ–HÄH?

 

Perustin yhden miehen yritykseni, Lyömäsoitinpalvelu Huhdanpään, vuonna 2011 todettuani työssäni muusikkona ja soitonopettajana, että lyömäsoitintarvikkeiden saatavuus Suomessa oli suorastaan– no, vähän haastavaa.

 

Aluksi myynnissä oli ainoastaan yhtä rumpukapulamallia, mutta viimeisimpien vuosien aikana on tuotevalikoima laajentunut niin, että keväällä 2016 avatessamme Urheilukadun Rumpukellarin Helsingin Töölöön, löytyi hyllyistämme maan laajin valikoima lyömäsoittimia ja -soitintarvikkeita. Vuosien saatossa yrityksen nimikin on Percussion Finland Oy:ksi, kun erityisesti amerikkalaiset valmistajat alkoivat lähettää paketteja tuolla nimellä. Alkuperäinen taisi olla heille vähän hankala...

 

Kaupassa työskentelee itseni lisäksi myymäläpäällikkö Janne Savela, joka sekä opiskelee lyömäsoitinten soittoa että valmistaa itse patarumpukapuloita ja muita soittotarvikkeita. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme, ja tervehdimme ilolla myös hyviä vinkkejä uusista aluevaltauksista. Oman maahantuonnin lisäksi olemme luoneet hyvät suhteet sekä suomalaisiin että eurooppalaisiin maahantuojiin ja jakelijoihin, joten kauttamme saa hankittua kaikenlaisia lyömäsoitinvermeitä.

 

Matkan varrella toiminta laajeni myös soitinvuokraukseen, ja nyt varastosta löytyy lähes kaikkea, mitä lyömäsoittaja voi soittotöissään tarvita. Jos jotakin puuttuu, yritämme sen tavalla tahi toisella hankkia. Tarkemmin vuokrasoittimista voi lukea osoitteesta vuokraarummut.fi . 

 

Itse soittajana ja oman yrityksen soitinten kanssa paljon puuhailleena kävi jossakin vaiheessa ilmi, että tietotaitoa soitinten huollosta ja korjaamisesta oli alkanut karttua enenevissä määrin. Hiljalleen yrityksen merkittäväksi toiminnaksi onkin muodostunut myös soitinten huolto ja korjaus. Huollossa on käynyt niin rumpusettejä, soittimia maailmalta kuin orkesterin lyömäsoittimiakin, joten jos soittimenne kaipaavat pientä säätöä, isoa korjausta, kalvonvaihtoa tai vaikkapa viritystä kannattaa ottaa asian tiimoilta yhteyttä.

 

Yrityksemme on järjestänyt myös koulutuksia ja yhteissoittotilaisuuksia sekä musiikin ammattilaisille että harrastajille.

 

Toimin lyömäsoittajana ja opettajana sekä orkesterimusiikin että vähemmän vakavan musiikin saralla. Näin kartuttamaani ammattitaitoa käytän valitessani soittimia ja soittotarvikkeita sinulle.

 

nimmari

Musiikin maisteri Huhdanpää

 

tuomo_huhdanpaa_1